Restaurant Sant Miquel. (Vallromanes).

No puc expressar les meves paraules d’agraïment a l’haver conegut en el seu dia a en Josep Maria Valentí. Carismàtic i gran professional, meticulós i exigent en el servei, sempre m’ha fet gaudir de la bona cuina a casa seva.

Si us explico com vaig conèixer el restaurant…

Fa cosa d’un any i per sorpresa havia de fer un Sopar-maridatge en el Restaurant Sant Miquel de Vallromanes. Anaven passant els dies i no em deien res, i tal com sóc jo en aquestes coses que m’agrada tenir-ho tot previst i no m’agrada deixar cap detall pel final, em vaig presentar en el restaurant per conèixer a en Josep Maria. Us podeu creure que la primera impressió era d’agafar la porta i marxar… En aquell moment no hem va poder atendre i vaig haver de marxar amb un nus dintre de l’estómac per no saber com aniria aquell esdeveniment. Clar que també i “dropo” de mi, em vaig presentar a l’hora del servei. Al cap d’uns dies o més ben dit a un dia del Sopar- maridatge, en Josep Maria em truca per saber si aquell esdeveniment es faria o no i disposat a anul·lar el sopar em cita en el Restaurant per parlar-ho. No les tenia totes, i bé, es va presentar el dia i caram … sorpresa tots dos ens vam quedar bocabadats el resultat d’aquell sopar-Maridatge que va fer que en Josep Maria i jo comencéssim una amistat que duraria per sempre.

Des de fa temps hi han hagut molts esmorzars i moltes xerrades, respectant sempre al mestre de mestres i des del punt on he après molt d’ell en situacions molt compromeses, avui un dia especial per mi com és Sant Joan, anem a casa seva a celebrar-ho.

Aquest és el resultat.

 

 

 

d’esquerra a dreta…

Cruixent de formatge Nevat amb confitura de tomàquet.

Ravioli cruixent farcit de sobrassada amb poma i pebrot de la Vera.

Tartat de Verat amb coulis de mango.

 

d’esquerra a dreta…

Llagostí amb pasta de Kataify i lactonesa de curry.

Ravioli de cua de bou amb salsa de vi negra.

Brioix farcit d’espàrrecs amb pernil i pesto.

 

Steak tartar de vedella.

Timbal d’arròs de Llamantol.

Special One de Pau Costa. Godello 100% sobre lies (Monterrei).

en direcció a les agulles d’un rellotge …

Pastís de xocolata.

Gelat d’avellanes.

Quallada amb mel de Vallromanes.

Escuma de crma catalana amb sorbet de llimona .

 

Marfil Violeta.Garnatxa Negra Pansificada. Alella Vinicola.(DO Alella).

 

 

Restaurant Sant Miquel

Plaça Esglesia, 12,

08188 Vallromanes, Barcelona.

telf; 935729029

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.