Categoría: Eventos

INICIACIÓ AL TAST DE CERVESES

Sabeu que hi ha  una abismal diferència entre cerveses i que les pílsener, també anomenades pilsen o pils, manen en el món? Doncs aquest és el teu tast. Un tast d’iniciació a la cervesa on aprendrem tots junts; quines són les grans diferènies entre les families de cerveses i el seus mètodes d’elaboració.

Us espero a la Gastrotaverna Espai Classual, el dia 9 e Juny de 19:00h a 20:30h.El concepte «Classual», de l’anglès class (amb classe) i casual (informal), és una proposta de restauració que combina les dues paraules, en lo gastronòmic, en l’espai que ocupa i en el tracte amb els seus clients. No volen donar de menjar i beure, sinó oferir experiències gastronòmiques.

¿Sabéis que hay un abismal diferencia entre cervezas y que las pilsener, también llamadas pilsen o pils, mandan en el mundo? Pués esta es tu cata. Una cata de iniciación a la cerveza donde aprenderemos todos juntos; cuáles son las grandes diferencias entre familias de cervezas y sus métodos de elaboración.

Os esperp en la Gastrotaverna Espai Classual, el día 9 de Junio de 19:00h a 20:30h. El concepto «Classual», del inglés class (con clase) y casual (informal), es una propuesta de restauración que combina las dos palabras, en lo gastronómico, en el espacio que ocupa y en el tracto con sus clientes. No quieren dar de comer y beber, sino ofrecer experiencias gastronómicas.

 

Gastroteca Espai Classual

https://g.page/espaiclassual

c/Ribes i Perdigó, 9

08911 Badalona

644634464 Espai Classual
676294573 Joan Ayra

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en pinterest
Compartir en whatsapp
Compartir en email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.