Joan Ayra | GIN LOE 0%
16422
post-template-default,single,single-post,postid-16422,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

GIN LOE 0%

GIN LOE 0%

De l’esperit de GIN LOE neix CEROGIN LOECERO .

Basant-se en la magistral recepta de Gin Lloe, han aconseguit crear un refresc amb sabor a ginebra conservant tots els matisos, aromes i sabors de la fórmula original.
El seu origen lligat a la idíl·lica illa de Formentera, l’ús en la seua elaboració de l’aigua del mar de la illa, molt oxigenada, filtrada i esterilitzada, conserva tots els nutrients , minerals i oligo-elements.

El Aloe Vera d’Eivissa com a botànic destacat. Reina de les plantes mil·lenàries en medicina natural per les seues propietats medicinals i cosmètiques. Posseeix un gran nombre de vitamines,minerals i aminoàcids essencials per al nostre organisme.

Gin Loe 0% s’aconseguit satisfent les necessitats de tots aquells consumidors que prescindint de l’alcohol volguin gaudir d’un refresc amb gust de Gintònic.

Igual que la seua germana Gin Lloe ,està elaborada amb ingredients ecològics , 100% naturals , conreats i tractats respectant el medi ambient , sense utilitzar cap tipus de producte químic.

Loe Experience Formentera també elabora un Vodka . VOD LLOE. És un Vodka saludable, sostenible i amb una sabor únic.

La selecció dels botànics, el acohol base triat, el mètode i nombre de destil·lacions i l’aigua del mar de formentera són els aspectes que li donen un caràcter diferenciat i únic.

Formentera, reconeguda per la UNESCO com Patrimoni de la Humanitat

No hi ha comentaris

Escriu un comentari