Joan Ayra | Bruichladdich. Octomore 07.1 / 208 PPM. Ordi Escocès.
16312
post-template-default,single,single-post,postid-16312,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Bruichladdich. Octomore 07.1 / 208 PPM. Ordi Escocès.

Bruichladdich. Octomore 07.1 / 208 PPM. Ordi Escocès.

Avuí al Enològic Badalona he pogut olorar uns dels Whisky’s més preuats del món.

Bruichladdich. Octomore 07.1 / 208 PPM. Ordi Escocès.

Diuen que cada Octomore genera una gran quantitat d’anticipació i emociocional i és necessàriament únic, limitat, finit d’una celebració de matisos que mai no es pot reproduir.
l’Ordi recolectat a la part continental d’Escòcia va ser empedrada a 208 ppm cinc anys amb roure americà i embotellat en un 59,5%.
Dolç i suau que confereix un poder increïble ide profunditats amagades.
Inicialment, el nas es una espurna de mar i caramel, bàlsam de llimona i tabac de pipa. A poc a poc, el fum de la torba s’eleva des del vidre, suau i a la vegada prou fort aixecant la vainilla, la menta, el toffee, el xarop daurat i l’ametlla. El préssec el segueix amb xarop de pera i ranuncle. Una simfonia, una delícia per experimentar.
Suavitat, dolçor i després fum. Una textura igual que cap altre, suau satinat i calentament diabòlic. La influència del roure americà està en perfecta sintonia amb el fum i els fruits tous delicadament, coaxionats per una destil·lació excepcionalment i lenta. La vainilla, la mel, els cítrics s’alcen per trobar-se amb les espurenes de mar i el cuir, els musclos fumats es barregenamb la tardor i la crème brûlée.
A mesura que la dolçor de l’alzina s’esvaeix, la sal arriba al capdavant per última vegada , mentre que la suau torba fuma ferma i veritable que creix i sobresurt tota la resta .El sentiment és que les llargues nits d’estiu es tornen més fresqes i més curtes a mesura que s’apeopa la tardor.

No hi ha comentaris

Escriu un comentari