Blog

Blancos

QUÍBIA 2019. ÀNIMA NEGRA. FELANITX. MALLORCA.

Un Nadal ben diferent… Sembla que sigui un somni… però és real. Estem en plena pandèmia i cada vegada la broma es fa més gran. Aquest any toca quedar-se a casa, sense poder veure ni estar amb les persones que més estimes. El cap ens balla i ens fa pensar, l’incertesa ens pot, però no ens hem d’oblidar de qui som, de per què hi som i menys de tot allò que ens envolta.

Leer más »
Tintos

PETIT BERNAT 2019. OLLER DEL MAS (DO PLA DE BAGES).

Petit Bernat 2019 és un vi negre de la D.O. Pla de Bagws elaborat a partir de raïms de les varietats Syrah, Cabernet Sauvignon, Picapoll , Cabernet Franc i Merlot procedents de vinyes pròpies ecològiques a Heretat Oller del Mas, un celler ubicat a Manresa, en el entorn d’un castell medievalnoriginari del sX i restaurat entre 1981 i el 2008.

Leer más »
Eventos

MARIDAJE DE JAMON Y VINO.

Amb aquest tast vull acostar un dels productes més apreciats de la  gastronomia espanyola a casa nostra. El pernil.
Una degustació d’un pernil , maridat amb vins de tipologies diferents: un blanc, un rosat, un negre i un escumós.

Leer más »
Eventos

MARIDAJE DE VINOS Y CHOCOLATES

Amb quina xocolata queda be un vi?

Si t’agrada la xocolata,  amb aquest tast podràs gaudir d’un maridatge únic. Podràs descobrir el món del cacau i provar  xocolates originals que harmonitzen molt be amb el vi.

Leer más »
Eventos

MARIDAJE DE VINOS Y QUESOS.

Un maridatge perfecte és el del vi i el formatge. Cadascún d’aquests aliments els podem gaudir per si mateixos, però quan els ajuntes, sorgeix la màgia. Podem dir que hi ha un formatge per a cada vi o un vi per a cada formatge. El maridatge pot ser una experiència única.

Leer más »
Licores

LA ABSENTA.

La Absenta,  también conocida como Ajenjo o Donzell, apodada como “Diablo Verde”, es una bebida alcohólica de ligero sabor anisado, con un fondo amargo de tintes complejos

Leer más »
Recetas

POLLO EN SALSA TERIYAKI.

Hoy me han venido ganas de cocinar Japonés y mirad, con unas pechugas de pollo y con unas cebollas rojas…la respuesta ha sido; pollo en salsa

Leer más »