Blog

Blancos

LOURO 2019. DO VALDEORRAS. Rafael Palacios.

Aquest vi esta elaborat amb raïms de vinyes propies, de petites parcel.les de la varietat Godello d’una edat mitja de 25 anys, situades a una altitud superior als 600 metres i conreades sobre sòls sorrencs de granit i sòls sorrencs amb sediments de argila.

Leer más »
Blancos

QUÍBIA 2019. ÀNIMA NEGRA. FELANITX. MALLORCA.

Un Nadal ben diferent… Sembla que sigui un somni… però és real. Estem en plena pandèmia i cada vegada la broma es fa més gran. Aquest any toca quedar-se a casa, sense poder veure ni estar amb les persones que més estimes. El cap ens balla i ens fa pensar, l’incertesa ens pot, però no ens hem d’oblidar de qui som, de per què hi som i menys de tot allò que ens envolta.

Leer más »
Tintos

PETIT BERNAT 2019. OLLER DEL MAS (DO PLA DE BAGES).

Petit Bernat 2019 és un vi negre de la D.O. Pla de Bagws elaborat a partir de raïms de les varietats Syrah, Cabernet Sauvignon, Picapoll , Cabernet Franc i Merlot procedents de vinyes pròpies ecològiques a Heretat Oller del Mas, un celler ubicat a Manresa, en el entorn d’un castell medievalnoriginari del sX i restaurat entre 1981 i el 2008.

Leer más »
Eventos

MARIDAJE DE JAMON Y VINO.

Amb aquest tast vull acostar un dels productes més apreciats de la  gastronomia espanyola a casa nostra. El pernil.
Una degustació d’un pernil , maridat amb vins de tipologies diferents: un blanc, un rosat, un negre i un escumós.

Leer más »
Eventos

MARIDAJE DE VINOS Y CHOCOLATES

Amb quina xocolata queda be un vi?

Si t’agrada la xocolata,  amb aquest tast podràs gaudir d’un maridatge únic. Podràs descobrir el món del cacau i provar  xocolates originals que harmonitzen molt be amb el vi.

Leer más »
Eventos

MARIDAJE DE VINOS Y QUESOS.

Un maridatge perfecte és el del vi i el formatge. Cadascún d’aquests aliments els podem gaudir per si mateixos, però quan els ajuntes, sorgeix la màgia. Podem dir que hi ha un formatge per a cada vi o un vi per a cada formatge. El maridatge pot ser una experiència única.

Leer más »